• Nedsat pris

Georg Jensen Koppel 417

26.000,00 kr.
18.200,00 kr. Spar 30%
Inkl. moms

Dameur i stål med hvid perlemorsskive, dato, stopur, masser af diamanter, samt skinnende hvid lakeret læderrem.

Kassen måler 38 mm.

Antal
Levering 1-3 dage

Koppel 417 Chronograph til damer forener sport og femininitet. Uret måler 38 millimeter og forfører med en smuk og feminin urskive i hvid perlemor med safirglas. Indfatningen er smykket med intet mindre end 50 funklende Top Wesselton brillanter, i alt 0.72 carat.

Koppel 417 kommer med hvid kalveskindsrem med C-spænde i stål. Remstørrelse Small er monteret på uret.

Det er let at udskifte remme med urets ”easy-to-release” remstifter.

Andre remme der kan købes separat:

Kalv: Sort, taupe

Alligator: Hvid, sort, grå

 

Da Henning Koppel designede sit verdensberømte ur i 1978, brød han traditionerne og ændrede måden, hvorpå klokkeslettet vises på ure ved at erstatte tallene med prikker. Denne enkle men alligevel slående forskel i urdesignet har påvirket Georg Jensens urkollektioner lige siden, og den afspejler de fundamentale skandinaviske værdier i Georg Jensens design: En vovet enkelhed kombineret med funktionalitet og kvalitet.

 

Henning Koppel er blevet beskrevet som en fremtrædende eksponent for udviklingen i dansk design siden midten af 1950'erne. Ligesom Georg Jensen var han oprindeligt uddannet billedhugger, men gjorde sig hurtigt gældende som designer. Hans arbejde karakteriseres ved det diskrete, organiske og flydende udtryk. Mange af Henning Koppels mest betydningsfulde værker indgår i Georg Jensens sortiment, og er blevet anerkendt som nogle af det forgangne århundredes designikoner.

3575366

Produkt information

Vandtæt
3 ATM
Urkasse
Stål
Lænke/rem
Læder
Glas
Safirglas
Sten
Brillant TW/VS
Carat i alt
0.72ct0.72ct