Georg Jensen ornament 2013

119,00 kr.
Inkl. moms

Årets juleornament 2013 er designet af den kendte danske modedesigner Malene Birger. Sløjfen er 52 mm høj og belagt med 24 karat guld.

Antal

Designeren Malene Birgers dekorationer er inspireret af de papirklip, som hun som barn altid lavede til jul sammen med sin mor og sin søster. Dekorationerne refererer også til den majestætiske katedral i Palma – et stenkast fra hendes hjem på Mallorca. “Jeg blev inspireret af katedralen og englene på taget, som ser ud som om, de flyver højt oppe på himlen,” siger hun.

Den kendte danske modedesigner Malene Birger er kendt for sin ulastelige smag og kompromisløse stil. Hendes forretning i København er blevet nomineret af det internationale trendmagasin ”Wear Global Copenhagen” som én af verdens fineste med hensyn til design og indretning. Malene Birgers passion for design begyndte allerede, da hun var barn. Det var hendes bedstemor og hendes mors skarpe øje for mode og nye trends, der vækkede interessen hos Malene Birger. I 1989 blev Malene Birger færdiguddannet som modedesigner på Danmarks Designskole og startede sin fantastiske karriere, først som modedesigner for Jackpot by Carli Gry og senere som chefdesigner for Marc O’Polo i Stockholm, hvor hun var indtil 1996. I 1997 startede hun sin første virksomhed, ”Day Birger et Mikkelsen”. Og i 2003 blev “By Malene Birger” stiftet i samarbejde med IC Company A/S. Malene Birger har modtaget adskillige prestigefyldte priser. I 2004 modtog hun Skandinavisk Designpris, og norsk Costume valgte "By Malene Birger" som “Årets brand” i 2007 og 2008. I 2008 vandt "By Malene Birger" også Børsens prestigefyldte Gazelle-pris som den hurtigst voksende virksomhed i København. I 2009 overrakte kronprinsesse Mary Malene Birger den fornemme pris for "Bedste danske designer", og senest har "By Malene Birger" modtaget prisen for "Årets danske brand" – begge ved den overdådige prisuddeling DANSK Fashion Awards.

3405096

Produkt information

Materiale
Forgyldt zinklegering