• -99,00 kr.

Georg Jensen Juleuro 2017

Varenr. 10002880

Årets Juleuro 2017.

Juleuroen er fremstillet i messing forgyldt med 18 karat guld, og er 108 mm høj. Der medfølger rødt og blåt bånd til ophængning.

Materiale Forgyldt messing
399,00 kr.
300,00 kr. Spar 99,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Kundeservice tlf. 44 94 27 28

Bag dette års julepynt står designeren Alfredo Häberli, der har brugt juletraditionerne fra hans egen barndom som inspiration.

"Da jeg var barn, havde min familie den juletradition at vi samledes på vores bedsteforældres hotel. Vi havde det skønt sammen, og fordi jeg kommer fra en schweizisk-tysk familie, havde vi altid et ægte grantræ, selvom det nogle gange føltes lidt underligt, når vi nu var i Argentina, og det var midt om sommeren. Vi havde også mange andre traditioner, fx. at synge, spille instrumenter, pynte træet og give hinanden gaver. Jeg tænkte over, hvilke ting der repræsenterer julen for mig: En stjerne, en julekugle, hellig tre konger, julemanden og en engel.

Jeg så på konceptet og funktionen bag julepyntet, og jeg valgte at fokusere på englen.  Jeg lavede den i flere forskellige størrelser og former, og jeg lavede nogle dekorative udstandsninger, der symboliserer snefnug eller stjernehimlen. Hvis du ser godt efter, vil du opdage, at englene også er en del af Alfredo-kollektionen. De har et twist, der forhåbentligt får dig til at smile og blive varm og hjertet. Hvis det er din reaktion, er mit formål lykkedes!" -Alfredo Häberli.

 

Udover det traditionelle røde bånd leveres juleuroen også med et særligt mørkeblåt bånd.