nordgreen ur - Philospher X Christopher

1.495,00 kr.
Inkl. moms

NORDGREEN ur - Philosopher X Christopher - stilrent ur med sort skive, 36mm urkasse og sort brun læderrem. Remmen kan nemt udskiftes. Andre remme eller meshlænke kan tilkøbes.

Uret er signeret af Christopher.

Antal

Eksklusivt skabt til Christophers fans på verdensplan samt til de ægte danske designelskere lanceres nu ‘Christopher x Nordgreen’. Med en elegant specialfremstillet urskive i mat sort udtænkt af den talentfulde, danske sanger Christopher og designet af det verdenskendte, danske designikon Jakob Wagner redefinerer ‘Christopher x Nordgreen’ den populære serie af Nordgreens unisex-ur Philosopher.

Nordgreens tætte samarbejde med Jakob Wagner, en af Skandinavens mest belønnede designere, sikrer sig gennemtænkte og moderne produkter. De arbejder hårdt for at holde deres materialer, kundeservice og hele Nordgreen oplevelsen til de absolut bedste standarder. Flere måneders af overvejelser ligger bag hver enkelte detalje for at sikre en bæredygtig, funktionel og prisvenlig kollektion.

At gøre det på den danske måde betyder at gøre ting med stolthed og formål - de ville ikke stille sig tilfreds med andet.

Deres Giving Back-program blevet en integreret del af, hvem de er som virksomhed, og deres tre partner-ngo'er er blevet en uundværlig del af Nordgreen-historien. Derfor har du den unikke mulighed for at donere en del af det pågældende køb til det projekt, som betyder det mest for dig. Dit ur er starten på din historie, og Nordgreen drømmer om, at vi sammen kan arbejde hen imod en mere bæredygtig planet.

‘Christopher x Nordgreen’ er designet til at forene os i kampen mod børnekræft gennem støtte til World Child Cancer. Med hvert solgt ur vil et kræftsygt barn fra et udviklingsland modtage en omgang kemoterapi.

PH36GMLEDBBLCH

Produkt information

Materiale
stål/gun metal
Urkasse
36MM