Skagen dameur 626

Varenr. 625SBXB

Stort sporty dameur fra Skagen Designs. Uret er i stål med sort overflade, changerende sort perlemorskive med små ægte diamanter samt dato-funktion.

Vandtæt 3 ATM
Urkasse Stål
Lænke/rem Stål
Glas Mineralglas
2.298,00 kr.
Inkl. moms
På lager

Kundeservice tlf. 44 94 27 28

I Skandinaviens hjerte, hvor den allernordligste spids af Jylland bøjer sig mod øst og hvor Grenen bryder bølgerne fra de to have - Kattagat og Skagerak - ligger en lille malerisk fiskerby. Byen navn er Skagen og for de, som er kendt i Nordeuropa, er den inderligt forbundet med en enestående natur og charme.

Det var hér det internationale firma SKAGEN DESIGNS fandt sit navn og Skagens omgivelser er fortsat den store inspirationskilde til alle Skagen Denamrks produkter. SKAGEN DESIGNS blev grundlagt i 1987 ud fra principperne om at smukt designede højkvalitets-produkter skulle kunne skabes og forhandles til fornuftige priser.

 

I den maleriske gamle by Skagen står tiden stille, og naturen er så umådelig smuk at det tager pusten fra en. Farverne, formerne og ganske enkelt naturens charme bringer inspiration til alt, hvad vi skaber. Vores innovative designs afspejler lyset og der spektakulære omgivelser.