Filtrér efter

Prisfilter
kr. kr.
Filter

Jaguar

Jaguar

Jaguar ur - chronograf

Pris 4.998,00 kr.

JAGUAR HERREUR -  Lækkert og solidt herreur fra Jaguar. Urene er udstyret med en drejelynette, skruekrone og en vandtæthed på 20 Atm, hvilket gør disse modeller velegnet til dykning eller anden form for brug i vand.Urene fås med 3 forskellige urskiver, i henholdsvis blå, sort eller grøn.

Jaguar ur - chronograf

Pris 4.498,00 kr.

- JAGUAR HERREUR -  Lækkert og solidt herrreur fra Jaguar. Urene er udstyret med en drejelynette, skruekrone og en vandtæthed på 20 Atm, hvilket gør disse modeller velegnet til dykning eller anden form for brug i vand.Urene fåes med 2 forskellige urskiver, i henholdsvis blå eller sort.

JAGUAR ur - dykkerur

Pris 2.998,00 kr.

- JAGUAR HERREUR -  Lækkert og solidt herrreur fra Jaguar. Urene er udstyret med en drejelynette, skruekrone og en vandtæthed på 20 Atm, hvilket gør disse modeller velegnet til dykning eller anden form for brug i vand.Urene fåes med 4 forskellige urskiver, i hver sin farve.

Jaguar Ur - connected

Pris 5.298,00 kr.

Jaguar Lady Connected ur med lænke. Super flot ur i stål/rosa massiv lænke, perlemorsskive sten på index. Uret er connected til din smartphone og stilles via tlf.  Uret har safirglas og vandtæt til 50m.