REPARATIONER 


Hos Holmer Guld – Sølv - Ure udfører vi stort set alle reparationer.

Vores urmager arbejder med alt fra små fine armbåndsure, over skibsure til store bornholmerure. På armbåndsure udføres reparationer som batteriskift, trykprøvning, rensning af urværker, udskiftning af diverse reservedele som remme, lænker og glas, eller hvad dit ur ellers kunne have behov for.

På de store ure er det rensninger af de gamle værker, udskiftning af tandhjul, sprungne fjedre, nye snore til lodder – alt hvad der skal til for at holde de gamle ure i gang.

Ved reparationer af større ure, kører vores urmager gerne på kundebesøg. Kontakt os gerne på mail eller telefon for nærmere information.

Intet ur er for gammelt eller for ødelagt, det meste kan lade sig gøre - kom ind og få et gratis overslag.

20140410_161806-1.jpg                        

Vi har egen guldsmed med mange års erfaring tilknyttet butikken. Han udfører alle former for reparationer af guld og sølv, ingen opgave er for stor eller lille. Tynde guldkæder der skal loddes eller forstærkes, armbånd der trænger til ny lås, isætning af sten eller ringe der skal ændres i størrelse. Du kan få ændret dine gamle smykker, så affektionsværdien bevares og smykket kan bruges på en ny måde, eller få omsmeltet guldet til helt nye smykker.  

I butikken trækker vi også alle former for perle- og stenkæder om. Er det på silkesnor, elastik eller wire, med eller uden knuder, kom ind og lad os vejlede dig. Trænger du til en ny lås til din perlekæde, kan vi selvfølgelig også klare det.

IMG_0197.JPG

Vi lægger stor vægt på at alle reparationer bliver lavet med omhu og kvalitet, efter eget ønske, så du trygt kan indlevere dine reparationer hos os.