Om Guldsmed Holmer

 

 

HOLMER GULD SØLV URE

Herlev Torv 19

2730 Herlev

Tlf. 44 94 27 28

Fax 44 92 88 56

mail@guldsmed-holmer.dk

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - onsdag : 09:30 - 17:30

Torsdag - fredag   : 09:30 - 18:00

Lørdag                : 09:30 - 14:00

Søndag               : Lukket

Webshoppen er åben og vi leverer gratis i Herlev.

Ring 44 94 27 28 for reparationer mv.

Hos Holmer Guld - Sølv - Ure er vort dygtige og engagerede personale altid parat til at gøre deres bedste for at finde det rigtige ur/smykke, hvad enten du skal bruge det selv, eller det er en gave.

Vi har stor erfaring og er kendt for vort brede udvalg og gode service. Alle reparationer udføres af faguddannet urmager/-guldsmed.

Af urmærker forhandler vi georg jensen, certina, seiko, pulsar, lorus, candino, jeweltime, skagen, inex, festina, jaguar, casio, daniel wellington, marc jacobs, michael kors  samt et stort udvalg i vægure og vækkeure.

Vi har mange af de kendte danske kvalitetsprodukter inden for smykker bla. georg jensen, per borup design, toftegaard, heiring, bræmer og pompus.

Vi er også forhandlere af aagaard, kranz & ziegler, scrouples, støvring, susanne friis bjørner, troldekugler og izabel camille.

Vi har egen produktion af allianceringe og brillant ombytningsservice i solitaire-ringe, ørestikker og vedhæng. Vores dygtige guldsmed kan også udføre individuelle smykker, måske designet af dig selv og af eget guld.