Om Guldsmed Holmer

 

 

HOLMER GULD SØLV URE

Herlev Torv 19

2730 Herlev

Tlf. 44 94 27 28

mail@guldsmed-holmer.dk

cvr: 18 88 24 34

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - onsdag : 09:30 - 17:30

Torsdag - fredag   : 09:30 - 18:00

Lørdag                : 09:30 - 14:00

Søndag               : Lukket

 

Hos Holmer Guld - Sølv - Ure er vort dygtige og engagerede personale altid parat til at gøre deres bedste for at finde det rigtige ur/smykke, hvad enten du skal bruge det selv, eller det er en gave.

Vi har stor erfaring og er kendt for vort brede udvalg og gode service. Alle reparationer udføres af faguddannet urmager/-guldsmed.

Af urmærker forhandler vi certina, seiko, pulsar, lorus, jeweltime, skagen, festina, jaguar, casio, daniel wellington, Citizen, Boccia, Nordgreen, samt et stort udvalg i vægure og vækkeure.

Vi har mange af de kendte danske kvalitetsprodukter inden for smykker bla. georg jensen, per borup design, heiring, by kaergaard, by birdie, pure leaf, jeweltime, spirit icons, mads z, aagaard, kranz & ziegler, scrouples, støvring, susanne friis bjørner, troldekugler og izabel camille.

Vi har egen produktion af allianceringe og brillant ombytningsservice i solitaire-ringe, ørestikker og vedhæng. Vores dygtige guldsmed kan også udføre individuelle smykker, måske designet af dig selv og af eget guld.